serdaradres Moderatör
Mesaj Sayısı : 1841 Yaş : 49 Katıldığı Yer : İSTANBUL Puanı : 1 Rep Gücü : 41740 Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: AŞK ÜZERİNE SÖYLENMİŞ GÜZEL SÖZLER....4... Ptsi 24 Kas. 2008 - 21:09 | |
|
- KİMSEYE GÖNLÜMÜ VERMEDİM içinde Seni GÖRÜRLER Diye... KİMSENİN GÖNLÜNÜ almadım içinde Seni GÖRÜRÜM Diye......
- Şu dünyayı dolaştım giymedim başıma taç ne zengini tok gördüm ne fakiri aç ( Mevla'na)
- Önümden gitme,seni izleyemeye bilirim.Arkamdan da gelme,yol gösteremeyebilirim.Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal. (Albert CAMUS)
- Aşk:bir elma şekeridir ,şekeri bitince kazığı kalır...(Hande Ata)
- dağlardan kağıt yaptım,okyanuslardan da mürekkep,sonra her yere ismini yazdım.yazınca sevdim mi sandın. ben seni sevmedim,ben sana TAPTIM..
- uzun ve sensiz bir geceden çıktım.yorulmuş rüyalara astım resmini.her sabah söyledim Günışığın silemediği ismini
- SEVMEK BİR İHTİYAÇSA,SEVDİĞİNİ SÖYLEMEK NEDEN SUÇ OLSUN.
- BİR GÜN YAĞMURA YAKALANIRSAN BENDEN KAÇTIĞIN GİBİ YAĞMURDAN DA KAÇ.ÇÜNKÜ:BULUTLARIN ARKASINDA KAYBOLAN AŞKI İÇİN AĞLAYAN BENİM
- SEVEREK YAŞAMAK,HAYATTAKİ EN BÜYÜK MEYDAN OKUMADIR.
- bunca çilenin sonu değil mi bir avuç toprak olmak ama ölmekten yana korkum yok tek korkum unutulmak
- Allah'ım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın...
- Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım..
- sensizliğin karanlık gibi çökeceği dünyamda bana aydınlığı unutturmayacak küçücük bir pencere bırak
- Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız gelir Güzelim...
- Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır
- Kula bela gelmez,Hak yazmadıkça ;Hak bela vermez,kul azmadıkça ...
- Dünyadaki herkes için herhangi birisin ama her hangi biri için dünyalara değersin, yüreğimde mahkumsun cezan sonsuza kadar sevilmek hem de sevildiğini bilmeyerek...!
- Her gönülde çiçek olacağına bir gönülde buket ol...
- sevgi iyilik gördüğün de çoğalmayan.kötülük gördüğünde azalmayandır
- NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN , VİRGÜL GİBİ EĞİLME
- UZANIP TUTSAM ELİNİ SEVSEM YİNE HİÇ BİTMEYENCESİNE AMA RÜYA İMİŞ TOPRAK DEĞİL AMA KADER SENİ BENDEN ALAN!
- Sen Beni,Benim Seni Sevdiğim Kadar Sevseydin;Benim Seni, Senin Beni Sevdiğin Kadar Sevdiğimi A N L A R D I N
- silgin kaleminden önce bitiyorsa yanlışların çok demektir
- her şeyin başı sevgiyle başlar sevmesini bilene
- NE ZAMAN GÜNEŞ DOĞMAYI,DENİZ MEHTABI,ÇİÇEKLER AÇMAYI,KUŞLAR UÇMAYI UNUTURSA,BENDE SENİ O ZAMAN UNUTURUM
- İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir. Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur. Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır. O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur.
- bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma!çünkü bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır
- Güzel günde dost çoktur. Dar günde kaç tane dostun yanında ise işte o kadar gerçek dostun vardır.
- Güneşi Kaybettin diye gözlerini kapatırsan yıldızları da kaybedersin beni kaybettiğin gibi
- Hissetmediğin hisleri hissettiğini hissettiğin anda hissettiğin şey nedir?
Cevap: AŞK
- Sanırım içmek;her gün tekrarlanabilen ve ertesi gün hayata dönülebilen bir intihar biçimidir..!
- * su iner yokuşlardan basamak basamak benimse alın yazım yokuşlarda susamak
- GÜZEL VE DOĞRU OLAN,YANLIŞ DAVRANIŞLARI YİNELEMEMEKTİR. ALDIRMAZLIK,SONUNUN NEREYE VARACAĞINI BİLEMEMEK YANLIŞ DAVRANIŞLARA SEBEP OLUR.EN BÜYÜK GÜZELLİK RUH(HUY)GÜZELLİĞİDİR.
GÖNÜL'DEN SÖYLENMİŞ BİR TATLI SÖZ KADAR İNSANI SEVİNDİRİCİ BİR ŞEY DÜŞÜNEMİYORUM.
- çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sen..çiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum
- Aşk , başkalarının ona veremediklerini verebilmektir
- Ağlama! gözlerine yaş değmesin. Gül! dudaklarından tebessüm eksilmesin.sev! Kalbinden yerim silinmesin. Unutma ,sen sadece benimsin....
- SENİ BU DÜNYADA 10 KİŞİ SEVİYORSA BUNLARDAN BİRİ BENİM EĞER SENİ BU DÜNYADA 5 KİŞİ SEVİYORSA YİNE BUNLARDAN BİRİ BENİM EĞER BU DÜNYADA SENİ 1 KİŞİ SEVİYORSA BU KESİN BENİM EĞER BU DÜNYADA SENİ KİMSE SEVMİYORSA BİL Kİ BEN ÖLMÜŞÜM
| |
|
AsiBoy [ YÖNETİCİ ]
Mesaj Sayısı : 1978 Yaş : 106 Katıldığı Yer : Erzurum Puanı : 0 Rep Gücü : 1045103 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: AŞK ÜZERİNE SÖYLENMİŞ GÜZEL SÖZLER....4... Perş. 4 Ara. 2008 - 7:35 | |
| | |
|
serdaradres Moderatör
Mesaj Sayısı : 1841 Yaş : 49 Katıldığı Yer : İSTANBUL Puanı : 1 Rep Gücü : 41740 Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: AŞK ÜZERİNE SÖYLENMİŞ GÜZEL SÖZLER....4... C.tesi 6 Ara. 2008 - 22:40 | |
| | |
|
sPonGeBobB Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 1591 Yaş : 35 Katıldığı Yer : İstanbul Puanı : 0 Rep Gücü : 41496 Kayıt tarihi : 04/09/08
| |
mücahide Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 579 Yaş : 37 Katıldığı Yer : istanbul Puanı : 0 Rep Gücü : 41517 Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Geri: AŞK ÜZERİNE SÖYLENMİŞ GÜZEL SÖZLER....4... Paz 7 Ara. 2008 - 19:08 | |
| | |
|