bilge Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Yaş : 38 Katıldığı Yer : istanbul Puanı : 0 Rep Gücü : 42660 Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: SEVMEK Perş. 4 Ara. 2008 - 16:07 | |
| SEVMEK ;Büyük, ağdalı, abartılı sözler değil,Küçük,basit ve içten gelen ifadelerdir… Örneğin : Bir kahve içer misin ? ... Yorgun musun ? … Senin için Yapabileceğim bir şey var mı ? gibi… Bu bir telefonla arama, bir mektup, küçük bir sürpriz, içtenlikle yapılanbir davet,birlikte yürüyüşe gitmek olabilir… Bu diğerleri için karşılıksızbir şeyler yapabilmektir… Bu diğerini olduğu gibi kabul etmek, Onu can kulağı ile dinlemek, sıkıştırmamaktır…Bu aynı zamanda diğerine İçten bakışlar fırlatmak Ve tatlı tatlı bakmaktır. Sözler yalan olabilir, Ama gözler asla yalan söylemez… SEVMEK ;Orada sadece mevcudiyeti ile değil tüm benliği ile Olmaktır…Örneğin: "seni seviyorum" . Bunu birine söyleyebilmek için mutlaka onun ölmesini mibeklemek gerekir ? ….SEVMEK…Yargılamamak, tenkit etmemek,kınamamaktır. Bu : "Senin yerinde olsaydım daha iyisini yapamazdım" diyebilmektir.Bu yine, beğenmeseniz bile:« yaptığın şey çok güzel olmuş » diyebilmektir.SEVMEKAynı zamanda çok kolay bir şeydir. Asla karmaşık değildir. Ancak içimizde sevgi yoksaYaşam boyu hep ona özlem duyarız…Sevmeye ve sevilmeye öncelik verenler çok güzel bir yaşam sürerler.Bu onların içini aydınlatırVe gözlerine parlaklık verir…Dostları, aileyi vesonuçta herkesi sevmekSEVGİ dir | |
|
serdaradres Moderatör
Mesaj Sayısı : 1841 Yaş : 49 Katıldığı Yer : İSTANBUL Puanı : 1 Rep Gücü : 41740 Kayıt tarihi : 04/09/08
| |
sPonGeBobB Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 1591 Yaş : 35 Katıldığı Yer : İstanbul Puanı : 0 Rep Gücü : 41496 Kayıt tarihi : 04/09/08
| |
mücahide Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 579 Yaş : 37 Katıldığı Yer : istanbul Puanı : 0 Rep Gücü : 41517 Kayıt tarihi : 16/09/08
| |
AsiBoy [ YÖNETİCİ ]
Mesaj Sayısı : 1978 Yaş : 106 Katıldığı Yer : Erzurum Puanı : 0 Rep Gücü : 1045103 Kayıt tarihi : 29/08/08
| |
bilge Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Yaş : 38 Katıldığı Yer : istanbul Puanı : 0 Rep Gücü : 42660 Kayıt tarihi : 14/09/08
| |