yeliz -YASAKLANDI-
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 35 Katıldığı Yer : Almanya Berlin Puanı : 0 Rep Gücü : 40687 Kayıt tarihi : 01/01/09
| Konu: Benden seni anlatmamı isteselerdi Salı 27 Ocak 2009 - 13:06 | |
| Benden,seni anlatmamı isteselerdi, Bir yürek anlatırdım ... içinde, Koskocaman bir dünya, Dünyada kocaman bir fener Ve sevgi yolunu aydınlatan... Deselerdi yaz onu; Yazardım en güzel şiirleri, Dilsiz,istekleri dipsiz kuyuda yuvarlanan, Aşkları yazardım; Parmaklarım morarıncaya kadar Yazardım..... Yüreğim yorulup duruluncaya kadar.... Deselerdi çiz onu;... Çizerdim dünyayı, Her tarafı yedi veren gülleri,yedi renk açan En mevsimsiz çiçeklerin açtığı, Nakışlı,oyalı,özenli bir dünya ve korkardım. Kendi çizdiğim dünyaya dokunmaya korkardım, Çiçeklerin,yaprakların,solmasından...
Deselerdi kim O ?... O derdim,o iste, Yüreğinde deryaları taşıyıp ta... Tek bir dünyalıya konuşamayan, O sinirsiz sevgi deryasında yelken açıp, Giderken sevgisini utangaç kişiliğine, Gömen biri idi..... Ve o derdim... Beni son bahara kadar kendisini düşünmek Zorunda bırakan biri.... O konuşsa yüreğindeki allı tebessümlerde, Kaybolurdum. Konuşsa,yanmadan yıkılmadan söndürürdü beni Derdim.... Sigaram kadar tiryakisi olduğum, içkim kadar başımı döndüren, Görmediğim kadar özlediğim, Özlediğim kadar dokunamadığım, Dokunamadığım kadar ÜRKEK;.... Ve o derdim... Yaşayıp ta yitirdiğim değil, Yasayıp ta bilmek istediğim, Konuşmasını beklediğim, HASRETLENDIGIM.... Hasreti ile eridiğim, Yanımda iken bile özlediğim, Gittiği yolu kıskandığım, Aradığım ama bulamadığım, Aydınlık günlerimin tek sahibi O DERDIM ISTE.........
| |
|