sevgili günlük şuan saat 05:26... Ramazan ayında güzel bir gündü dün
ve şuan çok özlediğim her zaman aklımın kösesinde acaba bizim site nasıldır kimler vardır diye yer eden çok sevdiğim bir sitedeyim.site derken internet sitesi canım... sabaha kadar netteydim hala da öyleyim. biraz islami siteleri dolaştım biraz arkadaşlık siteleri.bi arada ödüm koptu meğer bizim davulcu (tevafuk ya bu sene benim tanıdığım bi davulcu çıktı)camın altında bana serenat yapıcakmış hehehehe tabii işin şakası bi yana boş bulundum koltuktan kedi misali sıçrayıverdim.ah ulan davulcu yarın sen görürsün
) Hayat güzel be günlük Seviyorum yaşamayı derin derin nefes almayı buz gibi suyun altında duş almayı öğrenciliği geç kalmışlığı yaz okulunu kitaplarımı filmlerimi kısacası cevremde olan herşeyi seviyorum.hehe görende beni ne sevgi dolu çocuk der belki de öyledir.Gerçi kimin ne dediği değil benim içimdeki önemli ya neyse işte...
Yaa günlük işte böyle şu koca dünyada okyanusa düşen bir su zerresi misali yuvarlanıp gidiyoruz. bugünlük başını ağrıttığım yeter iftarda görüşmek dileğiyle can dostum güzel günlüğüm
okuyuculara not : Ömrünüz güzel şeylerle dolsun.Hayatta hiçbirşey istediğiniz gibi gitmez bu hayatın ilk kuralı ama sizde istediklerinizi istemiyormuş gibi yapın hehehe
Rabbim yüzünüzden tebessümü eksik etmesin inşaallah
görüşmek üzere beni özleyin
SELAM VE DUA İLE
ERDAL