| "ASLI" Şarkı Sözleri Burada | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sPonGeBobB Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 1591 Yaş : 35 Katıldığı Yer : İstanbul Puanı : 0 Rep Gücü : 41496 Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: "ASLI" Şarkı Sözleri Burada Salı 9 Eyl. 2008 - 21:53 | |
| BİR AH ÇEKER MİSİN Bir gün uyansan Yanında olmasam Hayatından çıkıp gitmiş olsam Yastığı alsan Derince koklasan Kokumu arayıp bulamasan
Bir ah çeker misin Derinlere gider misin Yoksa hayatta bu da var deyip öylece pes eder misin Kalıp büyüyen aşk ise çekip gitmemi sadece seyreder misin Bir ah çeker misin Derinlere gider misin Yoksa hayatta bu da var deyip öylece pes eder misin Kalıp büyüyen aşk ise beni sevmeyi hak eden adam sen misin
İstediğin kadar inkar etsen de Bu koca adamın da yaşamadıkları var 10 yıl var arada bazen zor olsa da Bu koca çocuğu seven bir kadın var,var var... | |
|
| |
sPonGeBobB Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 1591 Yaş : 35 Katıldığı Yer : İstanbul Puanı : 0 Rep Gücü : 41496 Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: "ASLI" Şarkı Sözleri Burada Salı 9 Eyl. 2008 - 21:54 | |
| DANS ETMEYE İHTİYACIM WAR Seni düşündüm dün gece yine Bir bıçak gibi kestin ince ince Anlamsız geldi cevapları Sen yerine yine ben verince Aklım yerinde Biraz fazla içtiysem kime ne,kime ne,kime ne Yazılı kuralı mı var bu dünyanın kimde? Kim demiş aklımdan zorum var Dans etmeye ihtiyacım var Kim demiş aklımdan zorum var Dans etmeye ihtiyacım var Seni büyüttüm belki gözümde Herkes sen gibi çok içince Anlamsız geldi savaşların Her birinde yenilince Ahlak beyinde Bel altında arayan zihniyetten bana ne,bana ne,bana ne Yazılı kuralı mı var bu dünyanın kimde? | |
|
| |
sPonGeBobB Çalışkan Üye
| Konu: Geri: "ASLI" Şarkı Sözleri Burada Salı 9 Eyl. 2008 - 21:54 | |
| DÜĞÜM DÜĞÜM Anladım bugün yine Karar verdim incinmemeye Herkes için kolaysa Bir kırık kalp eksik,fazla
Artık,artık...
Gerçekler sizin olsun Hayallerim benim olsun Ben zaten alıştım Boğazım düğüm düğüm olup susmaya Herkese,kendime acımaya... | |
|
| |
sPonGeBobB Çalışkan Üye
| Konu: Geri: "ASLI" Şarkı Sözleri Burada Salı 9 Eyl. 2008 - 21:55 | |
| KEŞF-İ ALEM Yıldızları seyrettim hep bilinmez bir huzurla Dünyanın diğer ucuna ulaşsam geçen uçakla! Birgün, bir yerde Seni bulmaya ümidim var Alıp götürsen beni Keşf'i aleme! Bulutlar bugün fazla umudun yolunda Sığınırım belki sana, belki eski bir anıya | |
|
| |
sPonGeBobB Çalışkan Üye
| Konu: Geri: "ASLI" Şarkı Sözleri Burada Salı 9 Eyl. 2008 - 21:56 | |
| KÖRDÜĞÜM Öyle uzak ki yerim uzakları aşıyor Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor
Ya her şeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor | |
|
| |
sPonGeBobB Çalışkan Üye
| Konu: Geri: "ASLI" Şarkı Sözleri Burada Salı 9 Eyl. 2008 - 21:57 | |
| SU GİBİ Beni yanlış anlama Mutluyum ben dünyamda Bir küçük renk atsak ya hatırlarsın arada Yarışmak zor zamanla Kim masum ki dünyada Geçer gençliğin hızla pişman olsan ne fayda
Bi adama gel demek zor Bende diz çökmem aslında çok zor ama sorma, sorgulama Aşkı sende tatmaya geldim Bir sebepten cismine geldim Bende kalsın sırların Seni su gibi içmeye geldim Aşkı sende tatmaya geldim Bir sebepten cismine geldim Bende kalsın sırların Seni su gibi içmeye geldim Su gibi içmeye geldim
Sil baştan çıkarmam Mutluysan hayatından Bir kumar oynasak ya kalbim kaldırır korkma Yarışmak zor zamanla Kim masum ki dünyada Geçer gençliğin hızla pişman olsan ne fayda | |
|
| |
sPonGeBobB Çalışkan Üye
| Konu: Geri: "ASLI" Şarkı Sözleri Burada Salı 9 Eyl. 2008 - 21:58 | |
| USLANMAK BİLMEDİ HAYAT Bir türlü uslanmak bilmedi hayat Düşünmekten bile bunalırmı insan Ama savaşmaktan yorulduysam Yorulmaktan sıkıldıysam İtirazım var haksızlığa İstediğim en son şey bir damla fazla yaş Ama savaşmaktan yorulduysam Yorulmaktan bunaldıysam Hissetmeye, sevmeye ihtiyacım var Bir parça tutku varsa inancım var Ama yıllardır gözlerim aşkı ararken Sevdiğim tek erkek de benim değil | |
|
| |
sPonGeBobB Çalışkan Üye
| Konu: Geri: "ASLI" Şarkı Sözleri Burada Salı 9 Eyl. 2008 - 21:58 | |
| YARDIMCI OLMUYOR Yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor Uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor Aldığım ilaçlar,gittiğim doktorlar, Vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor
Gittiğim şehirler, tatiller Yeni yüzler yardımcı olmuyor Aldığım kararlar,bozduğum kurallar Kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor
Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım...
Yeni yüzler yardımcı olmuyor Geçen aylar,geçen zaman Hayatına uzaktan bakmak yardımcı olmuyor Olmuyor,yardımcı olmuyor... | |
|
| |
| "ASLI" Şarkı Sözleri Burada | |
|