Merhaba Ziyaretçi,
Forumdaki Bilgi Ve Linklerden Daha Fazla Yararlanabilmek İçin Forumumuza Kayıt Olmanızı Tavsiye Ediyoruz..

Anasayfa|Univli.com|GaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Bize Artık www.sinavzamani.net Adresinden Ulaşabilirsiniz...

Masal Gerçek

YazarMesaj
AsiBoy
[ YÖNETİCİ ]
[ YÖNETİCİ ]
AsiBoy

Erkek
Oğlak Yılan
Katıldığı Yer : Erzurum
Puanı : 0
Rep Gücü : 1045103

Masal Gerçek Empty
MesajKonu: Masal Gerçek   Masal Gerçek Icon_minitimeÇarş. 1 Ekim 2008 - 7:19

...yüreğim de sana paragraf bile açardım.sen çıkıp gelseydin yalanların karanlığında,sana kocaman sevda dolu yüreğimi korkusuzca sererdim ama sen bir melek misali kayıp gittin avuçlarımdan yalan dolu kendi masalına..Bir cümlelelik yerimm varmı diye sorgusuz sualsiz, sensiz..Ey yar hadi dön bana yalanlarından, mavi dolu ada'ma.Sen yalanlarınla kavrulurken aşka, ben sana yanıyordum,kanıyordum,susuyordum.. Ansızın çıkışlarında karşıma , dayanamayıp susmak isterdim avazım çıktığınca sana susmak...Ben sana susar'ken, sen kendini dev aynanı karsına alıp hangi yalana sığınayım diye yalanlar seçiyordum bendeni olmayan yalanlar.Yarım kalan yalan olma maslaımda.Hani ben masalım ya sen gerceksen çık yalanlarından sevdama gözük. Al beni benliğine son kez orda kanayım sensizliğime,çaresizliğime...
http://www.univ.yetkin-forum.com

Masal Gerçek
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» pc acemisi ( gercek bi olay )